ГоловнаСвіт

Вбито одного з лідерів "Аль-Каїди"

Опубліковано фото розбомбленого автомобіля, де знаходився Санофі ан-Наср

Вбито одного з лідерів "Аль-Каїди"
Фото: www.securitylab.ru

У сирійській провінції Алеппо вбито одного з лідерів "Аль-Каїди" Санафі ан-Насра.

Підрозділ "Аль-Каїди" у Сирії "Фронт ан-Нусра" опублікував фотографії розбомбленого автомобіля і тіл, які лежать поруч з ним, підкресливши, що одним з убитих є Санафі ан-Наср.

Авіаудар був нанесений ахідніше від міста Алеппо недалеко від населеного пункту Дана.

Бомбардування провінції Алеппо проводить російська військова авіація, удари по бойовиках "Фронту ан-Нусра" також наносять і ВПС міжнародної коаліції на чолі з США.

Хто саме завдав авіаудару по машині, в якій знаходився ан-Наср, наразі невідомо.

Нагадаємо, ВВС Росії з 30 вересня проводять спецоперацію в Сирії. Міноборони РФ підкреслює, що удари завдаються по позиціях терористів "Ісламської держави", а також "Фронту ан-Нусра" (обидві організації в РФ визнані терористичними і заборонені). Ряд країн, у тому числі США, заявляють, що ВПС РФ бомблять позиції сирійських повстанців, що протистоять урядовим силам. 16 жовтня стало відомо, що війська президента Сирії Башара Асада почали масштабний наступ в провінції Алеппо. Наступ, як повідомлялося, проводиться за підтримки з повітря ВПС Росії. За неофіційними даними, в операції в Алеппо разом з сирійськими урядовими силами беруть участь військові з Ірану і бойовики ліванської "Хізбалли".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram