ГоловнаСвіт

Пранкери зізналися у розіграші Елтона Джона від імені Путіна

Пєсков допустив можливість зустрічі Путіна з британським співаком у майбутньому

Пранкери зізналися у розіграші Елтона Джона від імені Путіна
Элтон Джон
Фото: yes-ukraine.org

Телефонний хуліган Володимир Краснов, більш відомий як пранкер Вован, зізнався, що телефонував британському співаку Елтону Джону від імені президента РФ Володимира Путіна.

Про це він розповів в інтерв'ю "Комсомольской правде".

"Ми подумали, що Путін навряд чи захоче принаймні найближчим часом з ним зустрічатися і дзвонити, але, виявилося, що Елтон Джон дуже чекає на цей дзвінок, тому без зволікання повірив у реальність розмови з тими людьми, якими ми представлялися", - розповів Краснов. При цьому роль прес-секретаря президента Дмитра Пєскова виконав по телефону Олексій Столяров на прізвисько Лексус.

Про свою розмову з президентом британський співак і композитор написав у своєму Instagram.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков спростував факт розмови між Путіним і Джоном. При цьому, за його словами, президент готовий до особистої зустрічі з співаком. "Не сумніваюся, що якщо буде таке побажання, президент буде готовий зустрітися у тому числі і з Елтоном Джоном, для того щоб дати відповіді на всі питання, які він зможе поставити. Але поки ми таких сигналів не отримували", - заявив Пєсков.

Виступаючи 12 вересня на форумі YES у Києві Елтон Джон заявив, що готовий зустрітися з російським президентом, щоб обговорити проблеми геїв у Росії. Сам він визнав таку можливість малоймовірною. "Я хотів би зустрітися з Путіним. Він може розсміятися за моєю спиною, коли зачинить за мною двері, і назвати мене повним ідіотом, але, принаймні, я знатиму, що мені вистачило совісті спробувати", - зазначив Джон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram