ГоловнаСвіт

Російський співак розірвав зубами банку імпортного пива

Пітерські "козаки" провели рейд у гіпермаркеті в пошуках санкційних продуктів.

У Санкт-Петербурзі в четвер козаки провели рейд у гіпермаркеті "Ашан" в пошуках санкційних продуктів. Як повідомляє видання "Метроньюс", в ньому взяв участь музикант Стас Барецький (як він себе називає - "міністр культури козачої громади"), який прийшов на зустріч у малиновому піджаку і з золотим ланцюгом на шиї. Ще до початку рейду він розірвав зубами банку пива.

Члени козачого патруля мали при собі перелік продуктів, які необхідно перевірити на відповідність російському продуктовому ембарго. Вони розділилися на кілька груп і почали прочісувати ряди з продуктами.

У підсумку на полицях магазину знайшли італійську пасту, іспанську оливу, мариновані огірки з Литви, рибні консерви з Європи, кілька пляшок німецького вина і низку інших продуктів. Усі продукти загальною вартістю близько 4000 рублів вмістилися у двох пакетах. Отримавши чек, козаки вирушили до адміністрації магазину, де їм надали всі належні документи, включно з митними деклараціями.

Раніше отаман православного союзу козаків "Ірбіс" Андрій Поляков розповів, що козачі патрулі перевірятимуть закордонні торговельні мережі та ринки, оскільки "маленькі магазини такої шкоди економіці не завдають".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram