ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Росіянин поскаржився на Земфіру в поліцію

На співачку написали заяву за мат на концерті дворічної давності.

Росіянин поскаржився на Земфіру в поліцію
Фото: twitter/TukvaSociopat

Поліція почала перевірку за заявою жителя Ростовської області, який звинуватив російську співачку Земфіру в хуліганстві на концерті 2013 року.

Інтереси заявника представляє Ярослав Михайлов із Кірова, який раніше звинуватив Ксенію Собчак в образі почуттів вірян, пише російське видання "Медуза".

"Людина, чиї інтереси я представляю, вирішив заявити в поліцію тільки зараз, тому що нещодавно він з дитиною відвідав концерт співачки в Грузії. Земфіра розмахувала українським прапором. Такі неналежні, на його думку, дії нагадали йому про події дворічної давності й образи співачки", - розповів Михайлов і додав, що його клієнт має намір домагатися фінансової компенсації.

Концерт Земфіри в Ростові-на-Дону відбувся 20 жовтня 2013 року. На концерті відвідувачі поводилися неадекватно і вимагали виконання певних пісень. У відповідь на крики із залу "Ромашки давай!" Земфіра нецензурно вилаялася.

Нагадаємо, Земфіра, виступаючи в Грузії на фестивалі Tbilisi Open Air 2015, на сцені розгорнула прапор України, який їй передали із залу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram