ГоловнаСвіт

У Тбілісі пройшла акція "Stop Russia"

Мітингувальники вимагали від грузинської влади адекватного реагування на російську окупацію

У суботу, 18 липня, біля будівлі уряду Грузії в Тбілісі пройшла акція "Stop Russia" на підтримку відновлення територіальної цілісності країни.

Як повідомляє "Грузия-Online", на мітинг, організований частиною неурядового сектору та медіа, вийшли кілька тисяч людей.

Учасники акції вимагали від грузинської влади адекватного реагування на російську окупацію і скасування переговорного формату Абашидзе-Карасін.

Присутні біля будівлі адміністрації вивісили плакати з написами: "Ні колабораціонізму і співпраці з ворогом", "Росія - окупант", "Stop Russia".

Фото: newsgeorgia.ge

Нагадаємо, 9 липня в Празі відбулася зустріч спецпредставника грузинського прем'єра щодо врегулювання відносин з Росією Зураба Абашидзе із заступником голови МЗС РФ Григорієм Карасіним. Ця була перша зустріч дипломатів після того, як Грузія 27 червня підписала Угоду про Асоціацію з ЄС і договір про вільну та всеосяжну зону торгівлі. Відповідно, однією з головних тем обговорення під час празьких консультацій був подальший розвиток російсько-грузинських торговельно-економічних відносин у контексті оформленої Угоди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram