ГоловнаСвіт

У центрі Єревана знову зібрався тарифний майдан

Поліція стягнула великі сили до площі Свободи.

У центрі Єревана знову зібрався тарифний майдан
Фото: armtimes.com

У столиці Вірменії активісти, які протестують проти підвищення тарифів на електроенергію, в понеділок увечері знову зібралися на площі Свободи.

Про це повідомляє "Радіо Азатюн".

"У промовах активісти засудили насильство з боку поліції під час денної операції розблокування проспекту Баграмяна, на якому, починаючи з 23 червня, проходила цілодобова акція протесту. Активісти висловлювали різні думки щодо того, яку тактику відтепер має обрати протестний рух. Один з активістів заявив, що їм потрібно переходити від соціальних вимог до політичних", - наголошують у повідомленні.

Один з координаторів протестів на проспекті Баграмяна Давид Санасарян оголосив у понеділок про початок голодування. Він заявив, що це голодування не спрямоване проти влади, а є закликом до громадян країни вийти на площу. Він додав, що припинить голодування, коли на площі збереться народ, щоб знову піти на проспект Баграмяна.

Активісти на мітингу також заявили, що поліція стягнула великі сили до площі Свободи.

Нагадаємо: раніше заступник начальника поліції Єревана Валерій Осипян попередив учасників акції протесту, що поліція не допустить ходи до проспекту Баграмяна.

Удень 6 липня поліція Єревана розібрала барикади, встановлені учасниками акції протесту  проти підвищення тарифів на електроенергію, і відновила рух на проспекті Баграмяна.

Протести в Єревані почалися в середині червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram