ГоловнаСвіт

Вірменська поліція перейшла на бік протестувальників

Правоохоронці прийняли пропозицію мітингувальників

Вірменська поліція перейшла на бік протестувальників
Фото: 1in.am

Мітингувальники, які прийшли до президентського палацу у столиці Вірменії з протестом проти підвищення тарифів на електроенергію, запропонували заступник начальника поліції міста приєднатися до них, і той погодився.

Про це повідомляє видання 1in.am.

"З протестувальниками вів переговори заступник начальника поліції Єревана Валерій Осіпян, намагаючись їх переконати прийняти пропозицію президента Сержа Саргсяна зустрітися з їхніми представниками або організаторами акції. Активісти почали кричати йому: "Осіпяне, приєднуйся!", - на що він відповів: "Так, так, приєднався! Усі поліцейські з вами!" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 червня у Єревані на площі Свободи відбувся багатотисячний мітинг проти підвищення цін на електроенергію. Учасники вимагали від влади анулювати рішення про підвищення тарифів на електроенергію і переглянути колишні тарифи.

Після завершення мітингу учасники почали сидячий пікет, який мав тривати до вечора 22 червня, а потім, у разі якщо влада не задовольнить їхні вимоги, вони мали намір вирушити до резиденції президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram