ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Путін обіцяє націлити ударні сили на території, що загрожують Росії

Щойно виникає загроза з боку суміжної держави, Росія повинна реагувати, вважає президент РФ

Путін обіцяє націлити ударні сили на території, що загрожують Росії
Фото: EPA/UPG

Росія націлить свої ударні сили і засоби на території, що загрожують їй.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін на прес-конференції після зустрічі з президентом Фінляндії Саулі Нійністьо, передає "Интерфакс".

"Якщо хтось загрожує нашій безпеці, ми повинні будемо націлити наші ударні сили і засоби на ті території, з яких виходить загроза", - підкреслив Путін. Він звернув увагу, що НАТО "йде" до кордонів Росії, а не навпаки.

"Ми все будемо аналізувати, уважно стежити за цим, але поки що я нічого не бачу такого, що могло б змусити нас дуже хвилюватися. Це все швидше політичні знаки ставлення до Росії", - зазначив російський лідер. За його словами, занепокоєння Москви викликають такі стратегічні речі, як розгортання системи ПРО.

"Щойно виникає загроза з боку суміжної держави, Росія повинна реагувати", - вказав президент. Він пояснив, що Москва буде вибудовувати політику таким чином, щоб нейтралізувати загрози на свою адресу.

Нагадаємо, 16 червня генсек НАТО Єнс Столтенберг звинуватив Росію в "ядерному брязканні зброєю". На його думку, така поведінка є "дестабілізуючою і небезпечною".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram