ГоловнаСвіт

Кількість жертв повені в Тбілісі збільшилася до 12 осіб

Мер Тбілісі заявив про початок підрахунку збитків, завданих місту стихією

Кількість жертв повені в Тбілісі збільшилася до 12 осіб
Наводнение в Тбилиси
Фото: EPA/UPG

Кількість загиблих в результаті повені в Тбілісі зросла до 12 осіб.

Про це повідомив журналістам мер грузинської столиці Давид Нармані, передає "Интерфакс".

Він додав, що триває вилов тварин, які втекли із затопленого зоопарку. "Поки що ще не всіх тварин, які втекли із зоопарку, зловили. Тому хочу попросити населення утриматися від пересувань містом без особливої необхідності", - сказав мер.

За його словами, розпочато підрахунок завданих місту стихією збитків.

Тіла чотирьох загиблих знайшли на території зоопарку. Троє з них - співробітники звіринця, а четверта - молода жінка, тіло якої, імовірно, було принесено сюди потоком води, сказав журналістам директор зоопарку Зураб Гурієлідзе.

Серед загиблих - досвідчений співробітник зоопарку Гуліко Читадзе, яка близько двох тижнів тому втратила руку після нападу тигра. Також загинув її чоловік, що працював разом з нею в зоопарку.

У ніч на неділю в Тбілісі сталася руйнівна повінь через сильний дощ. Стихія завдала величезної шкоди місту і його жителям.

Епіцентр рятувальних та очисних робіт знаходиться в центрі Тбілісі - на великій території, прилеглій до зоопарку, який зазнав найбільших втрат. Частина його практично знищена. Багато тварин загинули. Вони або потонули в потоках води, або втекли і були застрелені на вулицях міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram