ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У російському боксі відмовляться від дівчат у бікіні

Росіяни вирішили одягнути своїх "ринг-гьорлз" у закритий одяг на знак поваги до представників усіх релігійних конфесій.

У російському боксі відмовляться від дівчат у бікіні
Фото: www.zateevo.ru

Дівчата в рингу на боксерських шоу промоутерської компанії "Світ боксу", яка організовує переважну більшість боїв у Росії, анонсуватимуть раунди в закритому одязі на знак поваги до представників усіх релігійних конфесій.

Про це ТАСС повідомив керівник компанії Андрій Рябінський.

"На наших шоу присутні люди різних культур. Також у рамках вечорів на ринг виходять боксери-мусульмани, до яких ми ставимося з повагою. Нам сподобався більш стриманий і солідний формат. Це серйозний спортивний захід міжнародного рівня, а не стриптиз-клуб", - зазначив Рябінський.

Глава компанії також додав, що традиція "ринг-гьорлз" носити бікіні з'явилася в США. "Світ боксу" виступає за те, щоб дівчата були красивими, але виглядали скромно.

На останньому турнірі цієї компанії, який відбувся 22 травня у Москві, раунди анонсували дівчата у закритому одязі.

Переважна більшість боїв у Росії проводиться за безпосередньої участі "Світу боксу".

Перші "ринг-гьорлз" з'явилися у 30-40-х роках минулого століття і займалися анонсуванням раундів, виносячи таблички з номерами. Частина дівчат також знімаються для відомих чоловічих журналів.

У світі випадків, подібних російському, не фіксували. В арабських же країнах під час шоу послугами "ринг-гьорлз" не користуються, замінюючи їх на конферансьє.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram