ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Полонського відправили на психіатричну експертизу

Бізнесмен відмовляється давати свідчення, посилаючись на акліматизацію

Полонського відправили на психіатричну експертизу
Фото: http://weblinks.ru

Російського бізнесмена Сергія Полонського відправили на психолого-психіатричну судову експертизу.

Про це заявила офіційний представник МВС Росії Олена Алексєєва.

За її словами, фахівці перевірять підприємця на осудність, а також на наявність уподобань, що вимагають примусового медичного лікування. Обстеження проведуть у московському Центрі психіатрії та наркології імені В.П. Сербського.

Раніше повідомлялося, що експертизу бізнесменові призначили слідчі. Обвинувачений поки відмовляється давати свідчення, посилаючись на акліматизацію.

17 травня Полонського депортували з Камбоджі за порушення міграційного законодавства.

Сергій Полонський, колишній власник корпорації Mirax Group, підозрюється у шахрайстві на будівництві житлового комплексу "Кутузовська миля". Також Полонський звинувачується у розкраданні коштів громадян - учасників пайового будівництва житлового комплексу "Рубльовська Рів'єра".

Останні три роки Полонський жив у Камбоджі.

Mirax Group до кризи була однією з найбільших будкомпаній Росії з портфелем проектів у 12 млн квадратних метрів. Однак через велику заборгованість компанії довелося заморозити велику частину проектів. У тому числі заморозили проект найвищої будівлі в Україні Mirax Plaza. Хмарочос планували побудувати на Глибочицькій вулиці у Києві, неподалік від станції метро "Лук'янівська".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram