ГоловнаСвіт

У Росії вкрали велосипед у австрійця, який здійснює навколосвітню подорож

Поліцейським удалося гарячим слідом установили особу та затримали підозрюваного.

У Росії вкрали велосипед у австрійця, який здійснює навколосвітню подорож
Фото: ru-newz.ru

Поліція Хабаровського краю повернула громадянину Австрії поцуплений велосипед вартістю близько 500 тис. рублів (близько $10 тис.).

Про це повідомляє сайт регіонального управління МВС.

Як пояснив 42-річний Маркус Пеєр, він здійснює навколосвітню подорож на велосипеді. Австрієць проїхав близько 50 тис. км, відвідавши країни Європи, Південної та Північної Америки, а також Нову Зеландію, КНДР, Китай і Японію. Зараз він прямує з Владивостока до озера Байкал і зупинився на нічліг у селищі Хор. Уночі його велосипед ексклюзивної збірки вкрали з двору готелю при кафе.

"До чергової частини ОМВС Росії по району ім. Лазо надійшло повідомлення від працівника одного з придорожніх кафе про те, що у постояльця готелю вкрадено велосипед", - зазначає УМВС.

Поліцейські гарячим слідом установили особу та затримали підозрюваного - 30-річного раніше судимого жителя Хору. Він уже встиг розібрати велосипед, знявши з нього дороге устаткування. Проте співробітники правоохоронних органів самі його зібрали і передали власнику.

За фактом крадіжки порушено кримінальну справу.

У липні 2014 року в Іванівській області машина збила американського велосипедиста-мандрівника Рона Макгерті. В результаті ДТП він загинув. Водія, що втік з місця аварії і, ймовірно, був на той момент нетверезим, затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram