ГоловнаСвіт

У Москві на акції пам'яті фронтовиків пронесли портрет Берії

"Безсмертний полк" пройшов не без курйозів

Департамент культури міста Москви у своєму фейсбуці виклав фотографію з акції "Безсмертний полк", на якій виявили плакат з фотографією Лаврентія Берії.

Як зазначає TJ, передбачалося, що в рамках цієї акції жителі міст Росії проведуть ходи з портретами своїх родичів-ветеранів ВВВ. Хто виявився "родичем" Берії, не вказується.

Берію знайшли на фото з байкером Олександром "Хірургом" Залдостановим і главою Департаменту культури Олександром Кибовським. На знімку видно, що над головою позаду Залдостанова невідомий несе портрет Лаврентія Берії - найближчого соратника Сталіна, відомого як один із головних організаторів репресій.

Фото: facebook.com/slon.ru

Це не єдиний курйоз, пов'язаний з акцією "Безсмертний полк". Так, журналіст Андрій Мальгін у своєму ЖЖ виклав фотографії фронтовиків, які викинули після акції. "Слухайте, якби люди несли портрети своїх загиблих родичів, викинули б вони їх по закінченні?" - зазначив він.

Фото: avmalgin.livejournal.com

Газета "Московський комсомолець" у свою чергу стала об'єктом насмішок через свій підпис до фотографії з Володимиром Путіним, який очолив ходу "Безсмертного полку". "Як і інші містяни, він ніс у руках портрет свого батька, який загинув на війні", - сказано у ній. Путін народився у 1952 році.

Фото: facebook.com/iBelkin

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram