ГоловнаСвіт

Російським байкерам із "Нічних вовків" замість Європи запропонували мотопробіг у Севастополі

Байкери зможуть проїхати в мотоколоні слідом за військовою технікою на параді Перемоги в Севастополі.

Російським байкерам із "Нічних вовків" замість Європи запропонували мотопробіг у Севастополі
"Ночные волки"
Фото: nwrussia.info

Губернатор Севастополя Сергій Меняйло запросив російських байкерів із клубу "Нічні вовки", яким анулювали шенгенські візи, взяти участь у параді 9 Травня.

Про це повідомляє ТАСС.

За словами Меняйла, три байкери, які не змогли приєднатися до акції "Москва-Берлін", зможуть проїхати в мотоколоні слідом за військовою технікою на параді Перемоги в Севастополі.

Мотопробіг Москва - Берлін стартував 25 квітня. Тоді ж стало відомо, що Німеччина позбавила в'їзної візи кількох учасників клубу "Нічні вовки".

Маршрут пробігу, який фінішує 9 травня, пролягає через міста Москва, Мінськ, Брест, Вроцлав, Брно, Братислава, Відень, Мюнхен, Прага, Торгау, Карлсхорст, Берлін. Спочатку польські та литовські прикордонники відмовилися пропускати російських байкерів, однак частина з них усе ж змогла потрапити в ЄС. У неділю, 3 травня, німецька поліція затримала колону мотоциклістів на в'їзді в Мюнхен, проте згодом їм дозволили продовжити мотопробіг.

Нагадаємо, що лідера байкерського клубу "Нічні вовки" Олександра "Хірурга" Залдостанова вважають другом президента Росії Володимира Путіна. "Вовки" підтримали анексію Криму і підтримують терористів ДНР і ЛНР у конфлікті на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram