ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Путін назвав анексію Криму одним із головних досягнень 2014 року

Російський лідер визнав, що санкції позначилися на економічному розвитку і темпах зростання Росії

Путін назвав анексію Криму одним із головних досягнень 2014 року
Путин
Фото: EPA/UPG

Президент РФ Володимир Путін, відкриваючи "пряму лінію" з громадянами РФ у четвер, назвав насильницьку анексію Криму одним з основних досягнень Росії у 2014 році.

"Це і приєднання Криму, Севастополя, робота у складних економічних умовах, це й успішна переможна Олімпіада-2014 - Олімпійські ігри у Сочі", - сказав Путін.

Він також зазначив, що минулого року Росії довелося зіткнутися з певними зовнішніми обмеженнями, що, так чи інакше, позначилося на її економічному розвитку і темпах зростання.

У березні Путін розповів, що особисто займався подіями в Криму у лютому-березні 2014, які закінчилися незаконним приєднанням півострова до РФ. Європейські дипломати вкрай негативно відреагували на зізнання Путіна про анексію Криму.

Нагадаємо, 21 березня 2014 року Путін підписав договір про "входження" Криму до складу РФ на підставі псевдореферендуму, проведеного 16 березня 2014 року в автономній Республіці Крим та місті Севастополі. Українська влада та міжнародна спільнота не визнають підсумків референдуму, а також входження АРК до складу Російської Федерації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram