ГоловнаСвіт

У Малайзії вибухнув у повітрі вертоліт з високопоставленими чиновниками

Всі пасажири поверталися з весілля дочки прем'єр-міністра

У Малайзії вибухнув у повітрі вертоліт з високопоставленими чиновниками
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

У результаті авіакатастрофи вертольота у Малайзії загинули шестеро високопоставлених чиновників з оточення прем'єр-міністра країни Наджиб Тун Разак.

Вертоліт розбився в передмісті столиці Малайзії - місті Куала-Лумпур. За словами очевидців, перед падінням вертоліт вибухнув у повітрі, пише Новое время, з посиланням на Reuters.

На борту вертольота перебували пасажири, які поверталися з весілля дочки прем'єр-міністра Малайзії. Серед загиблих - начальник канцелярії прем'єра Азлінн Аліас, колишній посол країни в США, а нині депутат Джамалуддін Джарджіс.

Причини катастрофи встановлюються.

Прем'єр-міністр Малайзії Наджиб Разак закликав слідство, яке вивчає інцидент, "не залишити каменя на камені від винних".

Нагадаємо, в 2014 році Малайзію шокувала звістка про набагато більшу катастрофу - аварія рейсу МН17 в небі над Донбасом. Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, був збитий 17 липня на території України в районі населеного пункту Грабове у Донецькій області. У результаті авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, що знаходилися на борту. За попередніми даними, лайнер був збитий за допомогою системи "Бук М-1" донецькими бойовиками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram