ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Росії прапорщик убив чотирьох осіб через картковий борг

Військовослужбовець убив дівчину, сусідів і таксиста

У Росії прапорщик убив чотирьох осіб через картковий борг
Фото: ru-newz.ru

37-річного прапорщика Олександра Макарова у місті Балашов Саратовської області Росії підозрюють у вбивстві чотирьох осіб.

Увечері 3 квітня в багажнику спаленого автомобіля в Балашові знайшли тіло дівчини із сильними опіками. Поруч з автомобілем виявили тіло його власника - 63-річного чоловіка. Трохи пізніше в квартирі одного з будинків знайшли тіла 46-річної жінки та її 17-річного сина.

"Встановлено, що до скоєння усіх цих злочинів міг бути причетний один і той самий чоловік. По гарячих слідах його вдалося встановити і затримати", - повідомляється на сайті Слідчого комітету Росії.

Як зазначає Інтерфакс, Макаров уже зізнався у скоєнні масового вбивства.

Як повідомило РІА "Новости" джерело в слідчих органах регіону, підозрюваний міг піти на злочин через великий картковий борг. "Уже з перших годин розслідування зрозуміла основна версія злочину. Злочинець накопичив великий картковий борг, граючи в інтернеті. І щоб розплатитися, вирішив взяти в заручники дочку офіцера, щоб шантажувати її батька і отримати необхідну суму", - сказав співрозмовник агентства.

Однак захоплення заручника не вдалося, пояснило джерело. Злочинець скоїв перше вбивство, а потім, щоб його приховати, убив ще трьох осіб. Судячи з усього, жінка із сином були сусідами прапорщика, а таксиста він викликав, щоб вивезти тіло дівчинки. Коли водій відмовився допомагати, то зловмисник убив і його. Джерело додало, що знаряддям вбивства стали підручні предмети.

Нагадаємо, в січні солдат з російської військової бази, дислокованої в Гюмрі (Вірменія), Валерій Пермяков убив шістьох осіб з однієї сім’ї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram