ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві невідомі забрали квіти і свічки з місця вбивства Нємцова

Це вже друга спроба ліквідувати імпровізований меморіал на місці вбивства політика

У Москві минулої ночі невідомі забрали всі квіти, фотографії, свічки і прапори з місця загибелі Бориса Нємцова. Про це написала в Твіттері член партії РПР-ПАРНАС Наталія Палевіна, повідомляє "Радіо Свобода".

"Згребли все - старі і нові квіти, свічки, фотографії. Робили все дуже швидко і прийшли о 2 годині ночі. За наказом, звичайно", - написала вона.

У соціальній мережі "ВКонтакте" в акаунті користувача Андрія Хорошилова було викладено відео, зняте з автомобіля. На записі видно, як кілька чоловіків згрібають квіти і свічки в чорні мішки для сміття.

Пізніше на міст знову почали приносити квіти. Головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов сьогодні вранці написав про це в Інстаграмі і опублікував фотографію.

Фото: Алексей Венедиктов

За останні дні це вже друга спроба ліквідувати імпровізований меморіал на місці вбивства Нємцова. За першу - в ніч на 25 березня - відповідальність взяв на себе рух SERB.

Російського опозиційного політика Бориса Нємцова було вбито в ніч на 28 лютого в центрі Москви на Великому Москворецькому мосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram