ГоловнаСвіт

Британія змінить посла в Україні

Новий британський посол в Україні Джудіт Гоф розпочне виконання обов'язків у вересні 2015 року

Британія змінить посла в Україні
Джудит Гоф
Фото: https://www.gov.uk/

Новим послом Великобританії в Україні стане Джудіт Гоф (Judith Gough), яка замінить на цій посаді нинішнього британського посла Саймона Сміта.

Про це повідомляє прес-служба британського уряду.

"Джудіт Гоф призначили надзвичайним і новноважним нослом в Україні на зміну Саймону Сміту, якого переведуть на іншу посаду на дипломатичній службі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Джудіт Гоф розпочне виконання обов'язків у вересні 2015 року.

"В Україні триває безпрецедентний період викликів і потрясінь, які формуватимуть довгострокові перспективи для всіх українців і впливатимуть на весь регіон. Британія підтримує демократичне, процвітаюче і безпечне майбутнє України, допомагаючи впроваджувати реформи, мир і стабільність в Україні. Для мене велика честь мати можливість зіграти свою роль у продовженні цієї роботи, очоливши наше посольство в Україні у цей критичний момент", - сказала Гоф.

Джудіт Гоф до призначення обіймала посаду директора департаменту Східної Європи та Центральної Азії. Вона займається цим регіоном близько 20 років. Раніше вона була послом Великобританії у Грузії.

Гоф також працювала у британському посольстві в Сеулі, а до приходу в міністерство закордонних справ, була консультантом Ernst and Young.

Зазначимо, що зміна британського посла - це планова ротація дипломатів. Саймон Сміт обіймає посаду посла Великобританії в Україні з вересня 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram