ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Путін припустив, що 2018 року президентом Росії може стати інша людина

Третій президентський термін Володимира Путіна добігає кінця 2018 року.

Путін припустив, що 2018 року президентом Росії може стати інша людина
Путин
Фото: EPA/UPG

Президент РФ Володимир Путін припустив, що 2018 року його посаду може зайняти інша людина.

Про це повідомляє агентство "Интерфакс".

Питання про четвертий термін голова держави порушив на зустрічі з головою організації WorldSkills Саймоном Бартлі з приводу можливого проведення 2019 року в Казані чемпіонату світу з робітничих професій.

Під час бесіди Бартлі зауважив, що заявку Казані на проведення чемпіонату могло б серйозно підсилити бажання президента країни взяти участь у церемонії відкриття або закриття.

"Захід, про який ми говоримо, має відбутися 2019 року. Президентські вибори в Росії - 2018 року, - цитує агентство слова Путіна. - Але я впевнений, що хто б не був головою Російської держави, він охоче візьме участь у цих заходах".

Третій президентський термін Володимира Путіна добігає кінця 2018 року. Раніше він не давав чіткої відповіді з приводу своєї участі в нових виборах, однак і не виключав такої можливості. При цьому він наголошував, що не має наміру "довічно" залишатися на посаді голови держави.

За даними березневого опитування "Левада-центру", тільки чверть росіян воліла б кандидатурі Володимира Путіна у 2018 році іншого претендента. 41% респондентів визнав багаторічне перебування при владі Путіна запорукою "порядку і стабільності у країні". У грудні 2013 року проти кандидатури Путіна виступали 47%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram