ГоловнаСвіт

Меркель скасувала всі вівторкові заходи через катастрофу Airbus A320 (оновлено)

Німеччина скерувала міністра транспорту й експертів до місця аварії літака у Франції.

Меркель скасувала всі вівторкові заходи через катастрофу Airbus A320 (оновлено)
Меркель
Фото: dyvys.in

Канцлер Німеччини Ангела Меркель скасувала всі заплановані на вівторок заходи через падіння на півдні Франції літака А320 німецької авіакомпанії Germanwings.

Про це повідомляє Associated Press.

За словами прес-секретаря канцлера, Меркель заявила, що вона приголомшена трагедією.

Оновлено: Меркель заявила про намір вирушити на місце катастрофи в середу, повідомляє Рейтер. "Я поїду туди завтра, щоб отримати власні враження і поговорити з місцевими чиновниками", - сказала канцлер журналістам.

Уряд Німеччини скерував міністра транспорту країни Александера Добріндта і фахівців у галузі повітряної безпеки на південь Франції, до місця, де зазнав аварії літак, повідомляє агентство Рейтер.

Перед цим голова МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр висловив співчуття рідним можливих жертв авіакатастрофи у Франції.

Авіалайнер А320, що прямував рейсом Барселона-Дюссельдорф, розбився у вівторок вранці у Південних Альпах. На борту літака перебували 144 пасажири і шість членів екіпажу. Президент Франції Франсуа Олланд повідомив, що всі вони, ймовірно, загинули. Він також зазначив, що, вочевидь, на борту було багато громадян Німеччини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram