ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

ЗМІ опублікували фото імовірних вбивць Нємцова у машині

За деякими даними, автомобіль придбали у вересні 2014 року

Фотографії автомобіля, в якому імовірно перебували підозрювані у вбивстві Бориса Нємцова Заур Дадаєв і Анзор Губашев, опублікували на сайті видання "Московский комсомолец".

Фото: www.mk.ru

Автомобіль "ЗАЗ-Chance" потрапив в об'єктив камер відеоспостереження незадовго до вбивства. За інформацією видання, на цьому транспортному засобі кілери пересувалися в ніч на 28 лютого.

Фото: www.mk.ru

Як повідомляє "МК", автомобіль був придбали у вересні 2014 року.

Про затримання Анзора Губашева і Заура Дадаєва стало відомо 7 березня. Про це повідомив глава ФСБ Росії Олександр Бортніков. Пізніше затримали ще трьох підозрюваних - молодшого брата Губашева Шагіта, а також Хамзада Бахаєва і Тамерлана Ескерханова. Усі підозрювані перебуватимуть під арештом до 28 квітня.

Імовірно, у Нємцова стріляв Заур Дадаєв. Раніше агентство "Росбалт" з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомило, що затриманий нібито заявив, що мотивом злочину стали негативні висловлювання убитого про мусульман та іслам.

Бориса Нємцова застрелили в центрі Москви 27 лютого. У момент вбивства він йшов зі своєю супутницею Ганною Дурицькою по Великому Москворецькому мосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram