ГоловнаСвіт

Путін обговорив з членами Радбезу РФ ситуацію на Донбасі

Пєсков заявив, що Путін обговорить з Олландом і Меркель можливості врегулювання ситуації на сході України

Путін обговорив з членами Радбезу РФ ситуацію на Донбасі
Фото: EPA/UPG

Президент РФ Володимир Путін обговорив з постійними членами Радбезу ситуацію на сході України у контексті зустрічі з Олландом і Меркель.

Про це повідомив журналістів прес-секретар президента Дмитро Пєсков, інформує ТАСС.

"Відбулося детальне обговорення ситуації на південному сході України, у тому числі в контексті завтрашніх контактів у Москві з президентом Франції Олландом і канцлером ФРН Меркель", - підкреслив він.

За словами Пєскова, на засіданні були присутні спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, голова адміністрації президента РФ Сергій Іванов, секретар Радбезу Микола Патрушев, глава МВС Володимир Колокольцев, глава МЗС Росії Сергій Лавров, міністр оборони Сергій Шойгу, глава ФСБ Олександр Бортніков, керівник служби зовнішньої розвідки Михайло Фрадков і постійний член Радбезу Борис Гризлов.

Лідери Німеччини, Франції та Росії Ангела Меркель, Франсуа Олланд і Володимир Путін на зустрічі в Москві в п'ятницю, 6 лютого, обговорять, що можна зробити для якнайшвидшого припинення бойових дій на сході України, повідомив раніше Пєсков.

"Я підтверджую, що дійсно на завтра заплановано переговори Путіна, Меркель і Олланда, на яких глави трьох держав обговорять, що конкретно можуть зробити три держави, щоб сприяти якнайшвидшому припиненню громадянської війни на південному сході України, яка суттєво загострилася останніми днями, що призводить до численних жертв", - сказав представник Кремля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram