ГоловнаСвіт

Власник МТС пробачив російській владі свій арешт

Євтушенков вирішив залишити минуле в минулому

Власник МТС пробачив російській владі свій арешт
Владимир Евтушенков
Фото: mcontent.life.ru

Власник МТС і голова корпорації "Система" Володимир Євтушенков заявив, що він не тримає образи на владу, яка помістила його під арешт.

"Ну що ви, смієтеся, чи що? Я плоть від плоті цієї країни - яка образа?" - сказав він "Комсомольской правде" у своєму першому інтерв'ю після звільнення.

"Нерозумно було б заперечувати, що це не є якимось предметом для переживання. Звичайно, є. Але пережив нормально. Ви розумієте, жити минулим не можна, потрібно жити майбутнім. Я і живу майбутнім, а минуле залишилося в минулому", - додав Євтушенков.

Бізнесмен додав, що вважає націоналізацію "Башнефти", однієї з його компаній, "прочитаною сторінкою", до якої не потрібно повертатися. "Так, втрати, так, не наша... Ну що ви хочете? А в бізнесі як? У бізнесі завжди буває: щось втрачаєш - ідеш далі. Якщо будеш, так би мовити, посипати голову попелом і оплакувати якісь втрати - точно далі вже не підеш", - заявив Євтушенков.

Нагадаємо, що Євтушенкова затримали 16 вересня в рамках розслідування справи про незаконну приватизацію "Башнефть" і помістили під домашній арешт. 14 листопада Басманний суд Москви продовжив Євтушенкову термін домашнього арешту до 16 березня 2015 року, але 17 грудня його звільнили під зобов'язання про явку до слідчого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram