ГоловнаСвіт

В Австралії вбито вісім дітей

За даними ЗМІ, усі вбиті доводилися один одному рідними братами та сестрами

В Австралії вбито вісім дітей
Полиция на месте преступления в Манооре, Австралия
Фото: EPA/UPG

У штаті Квінсленд на північному сході Австралії вбито вісім дітей, мати семи з них отримала ножове поранення.

Як повідомляє агентство Рейтер з посиланням на австралійські ЗМІ, інцидент стався в Манооре, передмісті Кернса.

Працівники екстрених служб прибули в один із житлових будинків на Муррей-стріт, де виявили тіла восьми дітей з ножовими пораненнями. Мати семи з убитих, 34-річна жінка, отримала поранення в груди. Постраждалу доставили в лікарню, її стан стабільний.

Слідчі встановили, що дітям було від 18 місяців до 15 років. При цьому, за даними The Sydney Morning Herald, всі вбиті доводилися один одному рідними братами та сестрами. Як повідомили поліцейські, жінка, котра отримала поранення, допомагає їм у розслідуванні і відповідає на поставлені запитання.

Також відомо, що тіла виявив 20-річний брат убитих дітей, який зайшов у п'ятницю вранці в будинок, де вони мешкали.

Рух на вулиці, де сталося вбивство, перекрито. За свідченням журналістів, на місці знаходяться до десяти поліцейських автомобілів.

Прем'єр-міністр Австралії Тоні Еббот назвав "жахливими" новини з Кернса. "Це неймовірний злочин", - наголосив він у своїй заяві.

Нагадаємо, раніше цього тижня в Австралії стався інший трагічний інцидент. Так, вранці 15 грудня озброєний чоловік захопив кафе в центрі Сіднея. Під час звільнення заручників загинуло три людини, ще чотири людини отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram