ГоловнаСвіт

Смерть президента Total "повісили" на диспетчера-стажера з "Внуково"

Раніше у справі про аварію літака в московському аеропорту затримали чотирьох осіб

Смерть президента Total "повісили" на диспетчера-стажера з "Внуково"
архив
Фото: rian.ru

Диспетчеру-стажисту Світлані Крівсун з аеропорту "Внуково" висунули звинувачення у справі про аварію легкомоторного літака Falcon, в якій загинув глава французького нафтогазового концерну Total Крістоф де Маржері.

Про це повідомляє "Интерфакс" в середу, 29 жовтня.

Представник Слідчого комітету Росії (СКР) Володимир Маркін заявив, що диспетчеру-стажисту Світлані Крівсун висунули звинувачення за ч.3 ст.263 КК РФ (порушення правил безпеки руху та експлуатація судна повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб). 24 жовтня Крівсун відправили під домашній арешт до грудня 2014 року.

"Интерфакс" нагадує, що у справі про аварію літака Falcon раніше вже затримали ведучого аеродромної служби "Внуково" Володимира Ледєньова, керівника польотів Романа Дунаєва, диспетчера Олександра Круглова і водія снігоприбиральної машини, яка зіткнулася з літаком, Володимира Мартиненка.

При столкновении частного самолета Dassault Falcon 50 со снегоуборочной машиной в московском аэропорту "Внуково" в ночь на 21 октября погиб гендиректор и председатель совета директоров французского энергетического концерна Total Кристоф де Маржери и три члена экипажа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram