ГоловнаСвіт

Медведєв заявив, що "РФ возз'єдналася з Кримом назавжди"

Москва далі наполягає на законності насильницької анексії Криму

Медведєв заявив, що "РФ возз'єдналася з Кримом назавжди"
Медведев

Возз'єднання Росії з Кримом - назавжди, і це мусять розуміти всі політики і в Росії, і в інших країнах.

Про це 10 вересня заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв на зустрічі з членами партії "Единая Россия", інформує РИА Новости.

За словами Медведєва, позиція Росії дуже проста: "Нам треба, щоби в Україні був мир і щоб всі, хто там живе, жили під мирним небом - це головне, і для досягнення цієї мети я вважаю, що наша країна має зробити все, що від неї залежить".

"При цьому є політичні реалії, які також цього року трапилися. Зокрема, повернення Криму до складу Російської Федерації. Ми з вами люди дорослі і, якщо не займатися політиканством, ми розуміємо, що те, що відбулося в Криму, і возз'єднання Росії з Кримом - це назавжди, і це мусять розуміти всі політики: і ті, хто живе і працює в нашій країні, і ті, хто живуть і працюють в інших державах", - сказав російський прем'єр.

Нагадаємо, Крим анексувала Росія за підсумками "референдуму під дулами", який відбувся 16 березня. ОБСЄ визнала референдум, що відбувся в Криму 16 березня, нелегітимним і закликала всі держави-учасники відмовлятися від визнання насильницької анексії Криму Російською Федерацією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram