ГоловнаСвіт

Світовий банк попередив про початок нової глобальної кризи

У СБ вважають, що до 2030 року по всьому світу необхідно створити 600 млн додаткових робочих місць.

Світовий банк попередив про початок нової глобальної кризи
архив
Фото: runyweb.com

На зустрічі міністрів G20 в Австралії директор із зайнятості Світового банку Найджел Туос, посилаючись на дослідження, проведене спільно з ОЕСР та Міжнародною організацією праці, заявив, що світ незабаром чекає глобальна криза робочих місць.

Про це 9 вересня повідомляє Business Insider.

"Майже немає сумнівів, що це глобальна криза робочих місць. З доповіді ясно випливає, що існує брак робочих місць і якісних робочих місць", - заявив Туос.

З доповіді також випливає, що до 2030 року по всьому світу необхідно створити 600 мільйонів додаткових робочих місць. За словами Тоус, тільки це дозволить забезпечити роботою населення, чисельність якого збільшується.

Директор із зайнятості Світового банку вважає, що для того, щоб вирішити цю проблему, міністри праці G20 мусять активно співпрацювати один з одним та іншими відомствами. Крім того, на його думку, до процесу вирішення проблеми працевлаштування мають долучитися представники недержавного сектору.

У доповіді також згадується про те, що в країнах G20 понад 100 мільйонів осіб залишаються безробітними, ще 447 мільйонів - це "працюючі бідні", яким доводиться жити менш ніж на $2 в день.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram