ГоловнаСвіт

У Росії пообіцяли нарощувати темпи військового виробництва

У зв'язку з останніми світовими подіями

Темпи виробництва оборонної продукції в Росії збільшаться у зв'язку з останніми світовими подіями.

Про це 6 серпня повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на заступника голови військово-промислової комісії при уряді Олега Бочкарьова.

Такий прогноз Бочкарьов зробив за підсумками засідання Ради з питань підвищення ефективності діяльності та розвитку організацій оборонно-промислового комплексу (ОПК) Приволзького федерального округу (ПФО).

"Згідно з завданням, поставленим президентом Росії, до 2015 року в нашій армії має бути 30% сучасного озброєння, до 2020 року - 70%. Я думаю, що у світлі тих подій, які відбуваються в Україні і у світі щодо Росії, нам доведеться збільшити ці темпи", - сказав Бочкарьов. В окрузі вже створили Раду з питань ефективної діяльності ОПК.

За словами повноважного представника президента в ПФО Михайла Бабича, підприємства округу готові почати імпортозаміщення. "Враховано всі питання з номенклатури виробів, які треба замістити на наших підприємствах, з майданчиків, де це має відбуватися, за обсягом фінансування, якого сьогодні, за їх оцінками, цілком достатньо для того, щоб це робити. Для початкового етапу сьогодні створено всі умови", - підкреслив Бабич.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram