ГоловнаСвіт

Петербурзький аеропорт відновив роботу

Вибухових пристроїв у "Пулковому" не виявили

Транспортна поліція завершила перевірку петербурзького аеропорту "Пулкове", про замінування якого анонімно повідомили вдень у вівторок, 29 липня.

Як повідомляє "Интерфакс", з посиланням на заяву управління транспорту МВС Росії Північно-Західного федерального округу, вибухових пристроїв не виявлено.

Аеропорт відновив роботу у штатному режимі.

Представник компанії "Повітряні ворота Північної столиці", що є оператором аеропорту, повідомила "РИА Новости", що деякі рейси будуть затримані, проте не уточнила, які і скільки саме.

Анонімне повідомлення про замінування аеропорту надійшло о 13:30 за Москвою (12:30 за Києвом). Проводилась евакуація пасажирів, обслуговування повітряних судів не здійснювалося.

Аналогічний дзвінок надійшов в довідкову службу аеропорту "Домодєдове". Невідомий повідомив про нібито підготовку вибуху у терміналі "Б", якого в "Домодєдовому" немає. Поліція встановлює особу, яка телефонувала.

У травні в "Пулковому" через повідомлення про замінування також проводилася евакуація пасажирів і персоналу. Інформація про бомбу тоді не підтвердилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram