ГоловнаСвіт

У Москві виявили машини "Народної армії Донбасу"

В автомобілях знайшли бронежилети і холодну зброю

Подружня пара біля свого будинку в Москві на Малій Грузинській виявила інкасаторський броньований фургон і позашляховик "Шевроле" без номерів з написом "Народна армія Донбасу".

Про це написала у Facebook Олена Антонова, яка разом з чоловіком викликала співробітників МВС.

За словами Антонової, машини перегородили під'їзд до будинку, кареті швидкої допомоги, яка під'їхала до будинку, довелося через це паркуватися біля сміттєвих контейнерів. Невдоволені мешканці викликали поліцію, а та - кінологів.

Під час огляду машин оперативники виявили в них каски, бронежилети, ножі та гумові кийки. Водночас з'явився власник транспорту. Ним виявився якийсь Микола, громадянин Росії, не москвич. Антонова розповіла, що чоловік відмовився розповідати, хто він такий. Він заявив лише, що має фотографію з передачею допомоги ополченцям Донбасу. Крім того, він одразу ж надів медичну маску, зіславшись на хронічний бронхіт.

У результаті власника машин затримали. Представник "Народної армії Донбасу" вимагав адвоката і понятих. Після цього машини відвіз евакуатор у супроводі співробітників поліції і ФСБ. Будь-які коментарі від правоохоронних органів одержати не вдалося.

У своєму пості Олена написала, що чоловік зухвало розмовляв і нервував. "Одягнений у військовий камуфляж. Хамив нам з чоловіком, погрожуючи фізичною розправою", - сказала Антонова. Вона додала, що невідомий обзивав їх "поплічниками Коломойського, хоч і не схожими на євреїв".

Нагадаємо, раніше в середу РНБО повідомила, що Росія створює блокпости на кордоні, щоб бойовики не повернулися на її територію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram