ГоловнаСвіт

Путін заявив, що під Слов'янськом триває бій

Президент РФ назвав семиденне перемир'я на південному сході недостатнім

Путін заявив, що під Слов'янськом триває бій
Путин
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін заявив, що оголошеного президентом України Петром Порошенком семиденного перемир'я на південному сході України недостатньо, повідомляє 24 червня "Інтерфакс".

"Я згоден з паном президентом (Австрії Хайнцем Фішером), що семи днів явно недостатньо", - заявив Путін за підсумками переговорів з президентом Австрії. Окрім того, як повідомляє РИА Новости, Путін заявив, що зараз в районі Слов'янська триває бій.

"На жаль, зараз у мене є актуальна інформація про те, що в одному з найбільш проблемних місць, в районі міста Слов'янська, триває бій. Там висадився десант, та вже є жертви. Це сумно. Треба все-таки прагнути до того, щоб декларації були підкріплені конкретними справами, інакше жодної проблеми такого роду не вирішити", - сказав Путін.

Нагадаємо, 20 червня президент України Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на Донбасі з 23:00 21 червня до 10:00 27 червня.

Перемир'я є частиною плану з врегулювання конфлікту на південному сході країни, де вже кілька місяців тривають сутички проросійських сепаратистів з силами АТО.

При цьому, незважаючи на обіцянку дотримуватися перемир'я до п'ятниці, бойовики не припинили вогонь по позиціях сил АТО.

За останніми даними, терористи збили військовий вертоліт поблизу Слов'янська, загинуло 9 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram