ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві ректор ВНЗ організував мережу секс-притонів

Проти підозрюваного порушено кримінальну справу

У Москві ректор ВНЗ організував мережу секс-притонів
архив
Фото: http://www.liveinternet.ru

Ректор одного з комерційних вузів у Москві звинувачується в організації мережі притонів для заняття проституцією.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на главк МВС Москви в понеділок, 23 червня.

"Поліцейські виявили на території столиці кілька саун, інтим-салонів і нічних клубів, що надають послуги сексуального характеру за гроші, які діяли під керівництвом підозрюваного. Один з притонів розташовувався прямо в підвалі оздоровчого центру, який діяв при його інституті", - йдеться в повідомленні.

Ректор створив організовану групу, до якої входили особи, які здійснюють систематичні медичні огляди дівчат у приватних клініках, "PR-менеджер", який рекламував заклади, зокрема розміщував у спеціалізованих виданнях інформацію про роботу притону з телефонами та фотографіями дівчат, а також вів підбір нового "персоналу" під виглядом роботи масажистками.

Також до групи входив касир і помічник, уродженець Узбекистану. Від імені керівника він здійснював загальну координацію діяльності притонів, стежив за порядком і вів бухгалтерію.

"Співробітники поліції затримали ректора одного з комерційних інститутів і його співучасника в приватному будинку на території Московської області", - уточнює відомство.

Проти нього порушено кримінальну справу за статтями "втягнення в заняття проституцією" і "організація заняття проституцією". Ректор з пособниками поміщені під варту, їм вже пред'явлено обвинувачення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram