ГоловнаСвіт

МЗС Франції: ЄС досі обговорює санкції проти Росії

На думку Фабіуса, подальші дії ЄС повинні бути спрямовані на зниження напруженості

МЗС Франції: ЄС досі обговорює санкції проти Росії
Лоран Фабиус

Глава МЗС Франції Лоран Фабіус заявив у п'ятницю, 25 квітня, що подальші європейські санкції щодо Росії через ситуацію в Україні досі обговорюються. Як повідомляє агентство Рейтер, при цьому міністр підкреслив, що будь-які подальші заходи повинні бути спрямовані на зниження напруженості.

"Ми досі обговорюємо санкції проти Росії. Наразі ми ввели санкції другого рівня. Введені санкції повинні знизити ескалацію і напруженість у регіоні", - сказав Фабіус журналістам під час робочого візиту до Тунісу.

У свою чергу, міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр, який також прибув до Тунісу, заявив: "Час, щоб покласти край цьому безумству в Україні, закінчується".

Раніше в квітні Штайнмайєр сказав, що Німеччина підтримає третій пакет санкцій проти РФ в разі відокремлення від України низки областей.

Нагадаємо, напередодні президент РФ Володимир Путін заявив, що санкції західних країн щодо Росії не носять критичного характеру. Раніше президент США Барак Обама заявив, що на Росію можуть бути найближчим часом накладені нові санкції, якщо вона не виконає умов Женевських угод.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram