ГоловнаСвіт

У Каліфорнії в ДТП за участю шкільного автобуса постраждали 11 дітей

Обставини інциденту наразі з'ясовуються

У Каліфорнії в ДТП за участю шкільного автобуса постраждали 11 дітей
архив
Фото: EPA/UPG

Одинадцять учнів середньої школи і водій автобуса постраждали в ДТП на півдні Каліфорнії, коли їх автобус злетів з дороги. Про це повідомляє агентство Рейтер з посиланням на заяву місцевої влади.

Водій автобуса та двоє учнів школи El Rancho Charter School в містечку Анахайм, штат Каліфорнія, були доставлені в критичному стані в місцеву лікарню, заявив Боб Данн з департаменту поліції Анахайма. За його словами, решта учнів отримали менш серйозні травми і були доставлені в місцеві лікарні своїми батьками або опікунами.

Інцидент стався наприкінці другої половини дня в районі Анахайм Хіллс, приблизно за 40 кілометрах на південь від Лос-Анджелеса. Представниця школи зазначила, що аварія сталася, коли автобус розвозив учнів по домівках.

Раніше місцева влада заявила про 13 постраждалих в аварії. Обставини ДТП наразі з'ясовуються, проте Данн заявив, що, за попередньою інформацією, аварія сталася без участі іншого транспортного засобу.

Автобус залишився стояти приблизно за сім метрів від дороги, де він врізався в евкаліпт. Пожежникам знадобилося близько 15 хвилин, щоб дістати водія з уламків.

Нагадаємо, раніше в квітні в Каліфорнії внаслідок зіткнення автобуса з вантажівкою загинули дев'ять людей і близько 30 постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram