ГоловнаСвіт

Навальний залишиться під домашнім арештом іще на шість місяців

Опозиціонерові також заборонено спілкуватися з будь-ким, крім родичів і адвокатів

Навальний залишиться під домашнім арештом іще на шість місяців
Навальный

Замоскворецький суд Москви ще на півроку продовжив термін домашнього арешту опозиціонерові Олексію Навальному у справі про шахрайство та легалізацію грошових кошти "Ів Роше", повідомляє РИА Новости.

Відповідно, суд відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу Навальному на взяття під варту. Раніше в четвер, 24 квітня, з відповідним зверненням виступили держзвинувачення і Федеральна служба виконання покарань (ФСВП).

Опозиціонер і блогер Олексій Навальний і його молодший брат Олег є головними звинуваченими у справі "Ів Роше". За версією слідства, вони змусили компанію укласти невигідний контракт на перевезення, внаслідок чого та зазнала фінансових втрат у розмірі 26 мільйонів рублів.

Термін нинішнього домашнього арешту Олексія Навального минає 28 квітня. Згідно з рішенням суду від 28 лютого, йому також заборонено спілкуватися з будь-ким, крім родичів і адвокатів.

Нагадаємо, 2013 року Навального умовно засудили у справі про розкрадання майна держпідприємства "Кировлес". Його засудили до п'яти років в'язниці, проте вже в жовтні того самого року Кіровський обласний суд замінив реальний термін на умовний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram