ГоловнаСвіт

Білорусь призупинила продаж квитків на потяги в Україну

Зараз БЗ працює у штатному режимі

Білорусь призупинила продаж квитків на потяги в Україну
Фото: suyarkov.com

Білоруська залізниця з 27 травня призупиняє продаж квитків на поїзди в Україну, повідомляє 11 квітня прес-служба БЗ.

"За повідомленням Державної адміністрації залізничного транспорту України, у зв'язку з необхідністю проведення коригування розкладу руху міжнародних поїздів, з уведенням додаткових зупинок у сполученні з Кримською дирекцією з 27 травня тимчасово призупиняється продаж проїзних документів на поїзди формування Білоруської залізниці, що курсують у цьому напрямку. Зараз Білоруська залізниця взаємодіє із залізничними адміністраціями, погоджуючи розклад руху міжнародних поїздів. Про поновлення продажу проїзних документів на потяги, що прямують територією України, буде повідомлено додатково", - свідчить заява, розміщена на сайті БЗ.

Як уточнюють у прес-службі, остаточне рішення про припинення або відновлення продажів ухвалять 14 квітня, оскільки в понеділок стартують продажі проїзних документів на 27 травня. Зараз Білоруська залізниця працює у штатному режимі.

Раніше "Укрзалізниця" оголосила про призупинення продажу квитків на поїзди до Криму на 27 травня і пізніше. В "Укрзалізниці" це пояснили тим, що "Кримська залізниця" склала графік руху поїздів самостійно, без узгодження з національним перевізником України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram