ГоловнаСвіт

У Москві сталася пожежа в дружньому Путінові байкерському клубі

Російські слідчі не відкидають версії підпалу через невдоволення діями байкерів в Україні

У Москві сталася пожежа в дружньому Путінові байкерському клубі
Владимир Путин, Александр "Хирург" Залдостанов
Фото: EPA/UPG

У байкерському клубі "Нічні вовки" на північному заході Москви ввечері 13 березня сталася пожежа, повідомляє РИА Новости

Площа пожежі сягнула 100 квадратних метрів. Її причини встановлюють. Вогонь загасили менш ніж через дві години після займання. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Члени байкерського клубу "Нічні вовки" неодноразово зустрічалися з президентом РФ Володимиром Путіним. У січні 2014 лідер клубу Олександр "Хірург" Залдостанов заявив, що його колеги "взялися охороняти українські міста від радикалів і провокаторів".

За словами Залдостанова, давнього друга Путіна, цілодобові патрулі мотоциклістів є в Севастополі, Сімферополі, Харкові, Луганську й інших містах біля будівель адміністрації та інших важливих міських об'єктів, байкерам активно допомагають городяни.

Як повідомляє "МК" із посиланням на джерело в правоохоронних органах Москви, розглядають дві версії причини займання: перша пов'язана з коротким замиканням, друга - підпал.

11 березня "Нічні вовки" підготували і відправили в Україну велику партію гуманітарної допомоги, повідомляють на сайті клубу. За версією російських слідчих, пожежу нібито могли влаштувати "недруги" байкерів, які вирішили "відплатити" їм, влаштувавши підпал у будівлі клубу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram