ГоловнаСвіт

Путін провів нараду щодо України

Це друга нарада за тиждень

Путін провів нараду щодо України

Президент Росії Володимир Путін провів другу за тиждень нараду з постійними членами Ради безпеки РФ з приводу ситуації в Україні.

"Серед тем, які порушували на нараді, була також ситуація в Україні", - сказано в повідомленні прес-служби Кремля, пише УНІАН.

Окрім того, відбувся обмін думками в контексті майбутніх міжнародних контактів Путіна на вищому рівні напередодні Олімпійських ігор, які відкриваються в Сочі.

У нараді взяли участь голова уряду Дмитро Медведєв, голова Ради федерації Валентина Матвієнко, керівник Адміністрації президента Сергій Іванов, секретар Ради безпеки Микола Патрушев, міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев, міністр закордонних справ Сергій Лавров, директор Федеральної служби безпеки Олександр Бортников, директор Служби зовнішньої розвідки Михайло Фрадков, заступник секретаря Ради безпеки Рашид Нургалієв і постійний член Ради безпеки Борис Гризлов.

Нагадаємо, 24 січня Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки РФ, на якій обговорив ситуацію в Україні і питання врегулювання сирійської кризи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram