ГоловнаСвіт

Пан Гі Мун станцював з корейським репером PSY

Співак став відомим, коли виклав на Youtube кліп, який справив ефект глобальної епідемії.

Пан Гі Мун станцював з корейським репером PSY
Пан Ги Мун и рэппер PSY (Пак Чэ Сан)
Фото: trud.ru

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун прийняв у середу найбільш, можливо, відомого у світі корейця - репера PSY (читається як "Сай") і разом з ним станцював дивакуватий танець Gangnam style, який на кліпі в Youtube побив усі рекорди популярності.

Генсек і дещо збентежений перед камерами журналістів PSY схрестили попереду себе кулаки на витягнутих руках і, вдаючи вершників на конях, кілька разів ними змахнули, давлячись від сміху.

Цей танець став відомим завдяки барвистому кліпу, який набрав у Youtube більше ніж 560 мільйонів переглядів, що вдесятеро перевищує чисельність населення Південної Кореї. Однак якщо Пан Гі Муну, щоб стати відомим на весь світ корейцем, довелося пройти довгу кар'єру дипломата аж до міністра закордонних справ і зовнішньої торгівлі цієї країни, то 36-річному корейському співакові Пак Че Сану достатньо було викласти в мережі кліп, який справив ефект глобальної епідемії .

"Він такий енергійний, що з його допомогою можна подолати енергетичну кризу", - пожартував Пан Гі Мун, сказавши, що "музика в нашому світі нестабільності, нерівності та несправедливості може зіграти дуже важливу роль".

"Я думаю, ми зможемо працювати разом, використовуючи Ваш глобальний імідж", - заявив співакові Пан Гі Мун.

"Це був найбільш грандіозний момент в моєму житті - зустріч з генеральним секретарем ООН", - одразу написав PSY в своєму мікроблозі в Twitter.

Дебют Пак Че Сана в Південній Кореї відбувся 2001 року. Тепер, коли він став мега-популярним, він виступає з лекціями про себе англійською мовою, з'являється в провідних американських і британських телешоу, збирається в поїздки в Австралію, Францію та Німеччину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram