ГоловнаСвіт

Поєдинок Байдена і Раяна завершився нічиєю

Під час поєдинку кандидати обговорили низку питань зовнішньої політики й економіки.

Поєдинок Байдена і Раяна завершився нічиєю
Байден и Райан

За підсумками глядацького голосування, проведеного CNN, дебати між кандидатами у віце-президенти США Джо Байденом і Полом Раяном завершилися нічиєю. Як повідомляє редакційний блог каналу, за республіканця проголосували 48 відсотків опитаних, за його опонента - 44 відсотки. Однак через те, що похибка під час підрахунків становить близько п'яти процентних пунктів, очевидного переможця опитування не виявило.

Перед цим голосувала опитана CNN фокус-група, яка стежила за двобоєм з Вірджинії - одного з найважливіших штатів. На думку 32 відсотків учасників групи, перемогу здобув Байден, стільки само віддали перевагу Раяну, тоді як 35 відсотків респондентів не змогли назвати переможця.

Зустріч Раяна і Байдена стала другими за рахунком дебатами протягом передвиборної кампанії. Під час поєдинку кандидати обговорили низку питань зовнішньої політики, економіки, а також зачепили соціальні теми, зокрема право на аборти.

Переможцем перших дебатів, які відбулися 3 жовтня, названо кандидат у президенти від республіканців Мітта Ромні. Як сподівалися в штабі діючого голови держави Барака Обами, виправити ситуацію зміг би його заступник Джо Байден, який має великий досвід таких поєдинків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram