ГоловнаСвіт

Тіна Канделакі може стати міністром зв'язку Грузії

У прес-службі телеведучої відмовилися підтвердити або спростувати цю інформацію.

Тіна Канделакі може стати міністром зв'язку Грузії
Фото: ruskino.ru

Відомій телеведучій Тіні Канделакі запропонували посаду віце-прем'єра в уряді Грузії.

Про це РБК повідомили інформовані джерела в новому кабінеті міністрів республіки.

У новому уряді Канделакі запропоновано обійняти посаду віце-прем'єра і міністра зв'язку і масових комунікацій, уточнили в уряді.

Найближчим часом вона вилетить в Тбілісі на переговори з новим прем'єр-міністром Бідзіною Іванішвілі.

У прес-службі телеведучої відмовилися підтвердити або спростувати цю інформацію.

Як відомо, Канделакі в останні роки була непримиренним критиком Михайла Саакашвілі, відмовляючись від поїздок на батьківщину. Після перемоги на виборах коаліції "Грузинська мрія" вона підкреслила, що "Саакашвілі перестав бути лідером грузинського народу. Фактично він ним давно вже і не був. Звичайно ж, я думаю, що його політична кар'єра, за великим рахунком, закінчена. Ніхто вже його всерйоз сприймати не буде".

Зазначимо, що Канделакі - уродженка Тбілісі. Вона походить з дворянського грузинського роду Канделакі, що жив в історичній області Грузії - Імеретії. З цього самого району бере початок рід Іванішвілі і запропонованого на посаду віце-прем'єра колишнього футболіста "Мілана" Кахи Каладзе. Відомо також, що Канделакі давно товаришує з Каладзе.

Нагадаємо, на парламентських виборах, що відбулися 1 жовтня перемогу отримав блок "Грузинська мрія". Після цього лідер блоку мільярдер Бідзіна Іванішвілі заявив про те, що його прихильники, які отримають більшість в парламенті, налаштовані на кардинальне оновлення кабінету міністрів.

11 жовтня Президент Грузії Михайло Саакашвілі задовольнив прохання уряду країни про відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram