ГоловнаСвіт

Ізраїльські військові ліквідували американця, який зчинив стрілянину в готелі

Колись злочинець був працівником цього готелю.

 Ізраїльські військові ліквідували американця, який зчинив стрілянину в готелі
фото из архива
Фото: EPA/UPG

Ізраїльські військові застрелили американця, який зчинив стрілянину в одному з готелів у місті Ейлат, що на півдні Ізраїлю.

Про це повідомляє агентство Reuters, посилаючись на заяву прес-секретаря поліції Міккі Розенфельда.

Поліція оточила готель на березі Акабської затоки Червоного моря відразу після того, як американець забрав в охоронця зброю і вистрілив у співробітника готелю, який згодом помер від отриманих травм.

За словами Розенфельда, злочинець забарикадувався в кухні готелю, відстрілюючись від співробітників правоохоронних органів. Американця застрелили члени військового загону для боротьби з тероризмом.

Розенфельд сказав, що мотиви нападу залишаються невідомими, але, радше за все, вони пов'язані з тим, що колись американець працював у цьому готелі.

Місто Ейлат розташоване недалеко від кордону з Єгиптом і Йорданією, в минулому воно неодноразово було об'єктом нападів бойовиків, а протягом останніх місяців кілька разів потрапляло під ракетний обстріл із Синайського півострова в Єгипті. Зараз місто переповнене іноземними туристами й ізраїльтянами, які приїхали на семиденне юдейське свято.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram