ГоловнаСвіт

Ромні поскаржився на те, що в літаках не відчиняються ілюмінатори

Кандидат у президенти США виступив на одному із заходів зі збору коштів для виборчої кампанії в Каліфорнії.

Ромні поскаржився на те, що в літаках не відчиняються ілюмінатори
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Мітт Ромні обурився тим, що пасажири не можуть відчинити "вікна" в літаку. Цю фразу Ромні вимовив, виступаючи на одному із заходів зі збору коштів для своєї виборчої кампанії у штаті Каліфорнія.

Кандидат на пост президента США Мітт Ромні після аварійної посадки в Денвері літака, в якому летіла його дружина, поскаржився на те, що в літах не відчиняються ілюмінатори.

Американські ЗМІ і блоги відразу ж після виступу Ромні зарясніли знущальними повідомленнями.

Виступаючи на одному із заходів зі збору коштів для виборчої кампанії в Каліфорнії, Ромні згадав інцидент, коли в літаку, в якому летіла його дружина, сталося займання і пілоти були змушені здійснити ектрену посадку.

"Коли в літаку пожежа, ти не можеш його залишити, і до того ж не можна впустити в салон повітря ззовні, тому що ілюмінатори не відчиняються. Не розумію, чому вони не відчиняються. Це велика проблема, це дуже небезпечно", - сказав кандидат у президенти США.

ЗМІ і блогери трохи вщухли, коли Ромні уточнив, що пожартував.

Як повідомляли, діючий президент США Барак Обама та його головний суперник на майбутніх виборах республіканець Мітт Ромні практично зрівнялися за кількістю голосів, які за них віддали б потенційні виборці. Згідно з опитуванням, проведеним американською газетою Washington Post і телеканалом ABC, за Обаму готові проголосувати 47% виборців, тоді як за Ромні - 46%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram