ГоловнаСвіт

Перші покупці iPhone 5 скаржаться на проблеми з дисплеєм

Першим новий смартфон Apple з'явився в магазинах Австралії.

Перші покупці iPhone 5 скаржаться на проблеми з дисплеєм

Деякі користувачі нового iPhone 5 скаржаться на мерехтіння дисплея, яке робить використання смартфона практично неможливим. Причиною проблем могла стати нова технологія, яка дозволила зменшити товщину екрану приблизно на третину.

Перші власники нового смартфона Apple iPhone 5, продажі якого почалися напередодні, зіштовхнулися з технічними несправностями в роботі дисплея.

Деякі користувачі скаржаться на мерехтіння дисплея, яке робить використання смартфона практично неможливим. Також низка користувачів заявила, що в новинки є "ефект бульбашки", при якому зображення химерним чином деформується під час натискання на дисплей.

TechCrunch називає однією з можливих причин проблем дисплей нового типу, що його використовують в iPhone 5. Ідеться про екран з інтегрованою touch-панеллю, необхідною для роботи сенсорного інтерфейсу. За словами представників Apple, така технологія дозволила зменшити товщину екрану приблизно на третину.

Улітку 2010 року, коли починалися продажі iPhone 4, користувачі також відзначали проблеми з дисплеєм. Тоді деякі апарати з перших партій мали екрани з жовтуватими плямами.

iPhone 5 надійшов у продаж у п'ятницю, 21 вересня. Першим новий смартфон Apple з'явився в магазинах Австралії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram