ГоловнаСвіт

У виборах президента США візьме участь фінансовий аналітик

Кандидат не має наміру балотуватися від якої-небудь партії.

У виборах президента США візьме участь фінансовий аналітик
Майк Шедлок

У боротьбі за пост президента США буде брати участь фінансовий аналітик і блогер Майк Шедлок, що працює в інвестиційній компанії Sitka Pacific Capital Management.

Шедлок не має наміру балотуватися від якоїсь партії. Він планує скористатися законом про так званий "вписаного кандидата". Згідно з цим правилом, виборці можуть проголосувати за людину, навіть якщо її немає в бюлетені - їм достатньо від руки вписати її ім'я.

Шелдок пише, що він не підтримує ні Барака Обаму, ні Мітта Ромні. Коли він думав, за кого голосувати, один з його друзів зізнався, що на виборах впише його ім'я. Тоді Шедлок також вирішив проголосувати за себе.

Фінансовий аналітик зізнався, що не вірить у свою перемогу. Проте він дав кілька передвиборних обіцянок: повернути на батьківщину всі американські війська і звільнити керівника Федеральної резервної служби США Бена Бернанке. За його словами, якщо в кожному штаті його впишуть по 50 осіб, це наробить галасу в ЗМІ.

Вибори президента США відбудуться 6 листопада 2012 року. На сьогодні кандидатами, окрім представників Республіканської і Демократичної партій, зареєстровані більше за 20 осіб. Серед них, наприклад, є пастор Террі Джонс, відомий своїми акціями зі спалення Корану.

Що стосується "вписаних кандидатів", то вони, як правило, мають мінімальні шанси на перемогу. Проте таким кандидатам за всю історію США тричі вдавалося перемогти на виборах у Сенат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram