ГоловнаСвіт

Coca-Cola представить рідкий ароматизатор для води

Виробник планує розповсюджувати новий продукт у всіх місцях продажу води Dasani.

Coca-Cola представить рідкий ароматизатор для води
Логотип Dasani
Фото: Lenta.ru

Coca-Cola в найближчі тижні представить свій новий продукт Dasani Drops - "ароматні краплі", які потрібно буде додавати у воду. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на топ-менеджера північноамериканського підрозділу компанії Джона Родді.

Виробник планує розповсюджувати новий продукт у всіх місцях продажу води Dasani. Для приготування Dasani Drops буде використовуватися замінник цукру; вміст калорій у продукті буде нульовим. Dasani Drops надійдуть у продаж на початку жовтня. Одна пляшка рідкого ароматизатора, розрахована на 32 застосування, коштуватиме 4 долари.

Родді зазначив, що Coca-Cola вирішила виробляти "ароматні краплі" після спостереження за успішними продажами аналогічного продукту іншій компанії. Представник Coca-Cola не уточнив, якого виробника він має на увазі, проте мова, очевидно, йде про ароматизатори MiO від Kraft Foods. Американський продуктовий конгломерат запустив MiO в продаж в березні минулого року. За перші дев'ять місяців з моменту запуску Kraft Foods наростив продажі свого ароматизатора до 100 мільйонів доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram