ГоловнаСвіт

Німецькі профспілки приготувалися до транспортного колапсу

Протестуючі бортпровідники ніяк не можуть домовитися з "Люфтганзою".

Німецькі профспілки приготувалися до транспортного колапсу

Незалежна організація бортпровідників не розраховує на поступки в тарифній суперечці з "Люфтганзою" до початку запланованого на майбутню п'ятницю загальфедерального 24-годинного страйку.

Про це повідомив сьогодні представник профспілки Дірк Фогельзанг.

"Сподіваємося, що після страйку буде досягнуто прогрес з цього питання", - підкреслив він.

Фогельзанг висловив сумнів, що до півночі вдасться провести офіційні переговори і мирно вирішити конфлікт. За його словами, досягти угоди на тому етапі, коли "Люфтганза" вже оголосила про скасування понад 1000 запланованих на п'ятницю рейсів, є малоймовірним.

Нагадаємо, Незалежна організація бортпровідників оголосила про намір провести загальнофедеральний 24-годинний страйк у минулий четвер. Акція протесту обіцяє стати найбільшим страйком за всю історію існування "Люфтганзи" і обернутися транспортним хаосом для Німеччини. Інший авіаперевізник - компанія "Ейр Берлін" - планує в день страйку задіяти на низці маршрутів літаки більшої місткості. Крім того, розглядається питання про організацію додаткових рейсів. Залізничний концерн "Дойче бан", зі свого боку, пустить додаткові поїзди і збільшить число працівників на вокзалах з метою забезпечити нормальний пасажиропотік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram