ГоловнаСвіт

Біля французького озера знайшли дівчинку, яка вижила після вбивства батьків

Зараз триває розслідування.

Біля французького озера знайшли дівчинку, яка вижила після вбивства батьків
Полиция на месте проишествия
Фото: EPA/UPG

У департаменті Верхня Савойя у Франції поблизу озера Ансі, де раніше були виявлені чотири трупи, розстріляні невідомими, була знайдена дівчинка.

Про це повідомляє Reuters.

Дівчинка була знайдена на підлозі між передніми та задніми сидіннями BMW з британськими номерами, між ногами двох жінок, які, очевидно, були її мамою і бабусею. На водійському сидінні автомобіля було знайдено труп чоловіка, мабуть, батька дівчинки. Крім того, неподалік від місця злочину, поліція виявила труп велосипедиста, а неподалік від нього дівчинку з серйозними пораненнями.

Маленька дівчинка, яка ховалася в машині, залишалася непоміченою більше ніж вісім годин, поки слідчі не почали досліджувати машину, оскільки вона боялася рухатися після різанини.

"Вона почала посміхатися і говорити англійською, щойно жандарм з пошукової бригади Шамбері дістав її з машини і взяв на руки", - заявив прокурор Ерік Маіллод.

Восьмирічна дівчинка, яку вважають сестрою дівчинки, що знайшли в машині, була негайно доставлена в госпіталь. Чотирирічну дівчинку також відправили до лікарні в сусідньому місті Гренобль.

Слідчі вважають, що жертвами стала британська сім'я, яка відпочивала в регіоні. За словами Маіллода, було встановлено, що мертвий велосипедист є місцевим жителем, оскільки його дружина раніше заявила про його зникнення.

Особи вбитих та можливі мотиви злочину наразі не встановлені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram