ГоловнаСвіт

Онищенко пошкодував "убогих" Pussy Riot

На його думку, це глибоко нещасні жінки.

Онищенко пошкодував "убогих" Pussy Riot
Фото: www.ekonomika-sevastopol.in.ua

Керівник Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив, що йому по-людськи шкода учасниць Pussy Riot, яких використовували для розкручування "аморальної" акції.

"На мою думку, це глибоко нещасні жінки, яких по-людськи шкода. Дивишся на них - вбогенькі вони", - сказав Онищенко.

"Вони себе загнали в духовний та інтелектуальний глухий кут. Зрозуміло, що вони діяли не самі, їх використали для розкручування цієї доволі скандальної й аморальної акції", - повідомив Онищенко.

"Я практично не цікавлюся авангардним піснеспівом і не знав цієї групи раніше. І не тільки я, багато хто не знав. Вони отримали сумнівну популярність. І що далі?" - запитує Онищенко.

"Екстравагантність поведінки жінок не властива нашій ментальності й узагалі суперечить жіночій природі. Бог їх уже покарав", - упевнений голова Росспоживнагляду.

Нагадаємо, учасниць панк-групи Pussy Riot Марію Альохіну, Надію Толоконникову та Катерину Самуцевич засудили до двох років колонії загального режиму. Термін покарання обчислюється з моменту арешту - 4 березня 2012 року.

Суд дійшов висновку, що підсудні цілеспрямовано, за попередньою змовою вчинили хуліганство з мотивів релігійної ненависті та ворожнечі.

Адвокати оскаржать вирок Pussy Riot наступного тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram